diumenge, 27 de gener del 2013

Set dies de Juliol


1947. Miquel Mascarell, l'últim policia de la Barcelona republicana, surt en llibertat després de ser indultat de la pena de mort i d'haver passat uns anys empresonat al Valle de los Caidos.

En tornar a casa troba una ciutat gairebé desconeguda, on no li queda res ni ningú. El seu instint de policia es posa en acció quan rep un misteriós sobre amb una fotografia, diners i una adreça. Al llarg d'una setmana descobrirà els nous camins que la dictadura està traçant a Barcelona i a Espanya: l'estraperlo i la gran riquesa que proporciona als vencedors, la fam i la misèria sepultant encara els vençuts. Amb una recreació de l'ambient de la ciutat i l'època fidel i detallada .

En la mateixa línia que el primer pot ser amb una mica menys d´intensitat . De totes maneres enganxa i es de fàcil llegir . Personalment estic gaudint molt  aquest llibres .  Vaig ara a començar el tercer .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Carta d´una Desconeguda ( Stefan Zweig ) .

Després de descobrir  Zweig segueixo amb entusiasme els seus llibres ara aquest llibre d´un amor apassionat sense correspondència . Mire...